Tabara Online

Începe călătoria prin Zodiacul interior (alias Tabăra de Vară Pentru Suflet de Femeie 2020)

În 20 iunie 2020 (ce mult îmi place să tot scriu numerele astea 😄) se deschid porțile Taberei de Vară Pentru Suflet de Femeie din acest an, care va fi o călătorie prin sistemul solar din interiorul nostru. Te invit să ne întâlnim pe rând cu câteva din planetele /corpurile cerești din sistemul solar

care ne influențează mult viețile și ființele, și să ne jucăm cu (să creștem, dezvoltăm, vindecăm, …) câteva din temele pe care aceste planete /corpuri cerești le guvernează.

Sunt 2 săptămâni pline de evenimente astronomice/astrologice relevante (de exemplu o rară eclipsă solară inelară care coincide cu solstițiul de vară în 21 iunie, Venus staționează din mișcarea retrogradă în 25 iunie, etc.) și vom folosi din plin energiile acestea, lucru care sper să te inspire să te joci în mod conștient cu energiile planetelor și mai departe. De asemenea sper să descoperi că energiile acestea trăiesc în tine, au trăit acolo dintotdeauna, așteptând să le descoperi și folosești.

Tabăra va rămâne deschisă până la următoarea lună nouă, în 20 iulie 2020, așa că ai timp destul pentru toate sesiunile, poți chiar să revizitezi unele din ele dacă simți nevoia.

Ești așteptată cu drag!

Lasă un comentariu