Tabara Online

Tabăra de Iarnă Pentru Suflet de Femeie 2018 -Deschiderea porților

 

Se deschid porțile unei noi Tabere Pentru Suflet de Femeie, o tabără de iarnă chiar la tine acasă…

Un spațiu sacru creat cu intenția de a încheia anul 2018 și a începe anul 2019 cu intenție, în mod conștient…, și a face 2019 cel mai bun an de până acum.

Zilnic timp de 13 zile, între 20.12.2018- 1.1.2018, te invit să îți rezervi o jumătate de oră pentru TINE, pentru sufletul tău… în care vom explora, vom crea, ne vom uita la viețile și la sufletele noastre… ne vom relaxa, vom sărbători, ne vom juca… și vom acumula  puteri și inspirație pentru următoarea perioadă. Vom face o călătorie simbolică prin cele 12 chakre ascensionate, împletind culori, meditații, reflexii, și multe altele…

Bine ai venit!

P.S. Dacă nu reușești să urmărești în perioada aceasta aglomerată vei putea să o faci pe parcursul lunii ianuarie 2019, Tabăra virtuală rămîne deschisă până în 30 ianuarie 2019.


Deschiderea taberei: intenții, expectanțe, pregătiri.

 

 

Materiale recomandate: un spațiu liniștit si confortabil în care să nu fi deranjată, o băutură la alegere (apă, ceai, cafea, vin, șampanie, … :)),  lumânare, un ulei esențial preferat, orice altceva poate contribui la crearea unui spațiu sacru și a unei atmosfere plăcute și relaxante.


Minimeditație pentru centrare (poți folosi această meditație în fiecare zi, ca un mod de a te antrena în a-ți îngriji câmpul energetic propriu, și de a te ancora în momentul de față).


Crearea jurnalului de tabără 

 

Materiale recomandate: Un caiet, preferabil fără linii, ideal cu foi mai groase (dar poate fi ceva atât de simplu ca un vocabular sau orice ai la îndemână, chiar si simple foi albe de hârtie), creioane colorate, carioci, acuarele, culori acrilice, lipici, sclipici, foarfece, lână, panglici… orice materiale îți place să folosești în proiectele tale artistice, sau orice ai prin casă; un ulei esențial care te inspiră; lumânări, muzică… și orice altceva care îți crează sentimentul unui spațiu sacru și o stare de bine; o bautură la alegere; un spațiu liniștit în care să nu fi deranjată.


 

Programul Taberei

Lasă un comentariu